Gradering 26. mai, kl. 09.30

Hei alle sammen.

Lørdag 26.5.2018 kl.09.30 er det klart for gradering, dvs. muligheten for å få en ny grad i stilarten vår Goju kai. Det er svært viktig å ikke komme for seint til gradering !

Graderingen vil bli avholdt i Nordhordlandhallen der vi trener til vanlig.

Som alltid stiller vi i ren og nystrøket gi (karatedrakt) med Goju merket påsydd. De som ikke har merke enda kan kjøpe det på trening for kr. 100,-.

For alle nybegynnere og viderekomne er gradering en viktig markering. Her skal vi i grupper skal vise hva vi har lært av disiplin og teknikk siden forrige gradering, og at vi er klare for å møte på nye utfordringer i stilarten vår Goju-Kai.

Gradering er frivillig. Nybegynnere og opp til brunt mon, samt opp til 6 kuy kan prøve på gradering 2 ganger i året dersom man har trent godt og vært på tilstrekkelig antall treninger. Fra og med brunt mon og 6 kyu må det gå 1 år mellom hver gradering.

Ingo De Jong, Hanshi som innehar 8.Dan svart belte kommer fra Sverige for å se om vi fortjener ny grad.

Til alle nybegynnere ! Vi trenger 1. bilde på størrelse med passfoto av hver utøver til bruk for å lage såkalt graderingspass til utøveren. De av nybegynnerne som ikke har levert inn bilde må gjøre dette snarest. Husk å skrive navnet ditt bak på bilde.  Alle som ikke har Goju merke på drakten, får kjøpt dette på trening til kr.100,-.

Er det noen som ikke har levert inn innmeldingsskjema, haster det nå. Treningsavgiften må også være betalt.

 Påmelding: – Alle som skal gradere seg må melde seg på til Morten Dale eller Geir Anders Kolås. Dette gjøres på trening.

Graderingsavgift  – For alle mon, dvs. utøvere under 15 år og t.o.m 7 kyu (gult belte med 2 grønne striper) koster det kr.350,-. For 6 kyu, grønt belte, eller høyere koster det kr. 400,-.

Innbetaling av graderingsavgift betales til Morten Dale eller Geir Anders Kolås snarest og senest den 22.05.18. Betaling kan være med kort eller kontant.

 NB!! Påmelding og betaling etter 22.5.2017 kan dessverre ikke aksepteres og vedkommende får da ikke mulighet til gradering denne gangen.

Vi ønsker alle som skal gradere seg lykke til!

Hilsen
Nordhordland Karateklubb