Nybegynner

Nybegynner

To ganger i året starter vi opp med nybegynnerpartier for de som ønsker å trene karate sammen med oss i NHKK. Vi avholder da det vi kaller for «åpent hus» med informasjon og påmelding  Dette er som regel rundt skolestart i januar og i august.  Opplysninger om tid og sted blir publisert her på våre websider og på våre Facebook sider: www.facebook.com/NordhordlandKarateklubb

Alle barn, ungdommer og voksne fra og med 8 år er hjertelig velkommen. Mange av barna og ungdommene har også foreldre som trener sammen med oss. Vi har utøvere fra 8 til 65 år. Du møter opp i vanlig treningstøy, og prøver selvsagt helt gratis de første gangene.

Vi trener tirsdager og torsdager i Nordhordlandshallen i Knarvik fra kl. 18.00 til kl. 19.00. Nybegynnere fra og med 8 til 12 år trener bare på tirsdager. Mer informasjon om treningstider finner du her på våre hjemmesider.

Vi har dyktige trenere med mange års erfaring og vi kan love deg et veldig godt klubbmiljø med en sosial og leken, men samtidig disiplinert måte å trene på. Det er heller ikke så mange idretter man kan trene sammen med barna eller med far og mor.

Ønsker du å trene med oss, ber vi deg om å fylle ut Innmeldingsskjema NHKK og ta med på trening.

For mer info om priser, trening etc ber vi deg lese Praktisk informasjon til alle utøvere i NHKK

Vi kan også kontaktes på

Velkommen på trening.