Nybegynner

Nybegynner

To ganger i året starter vi opp med nybegynnerpartier for de som ønsker å trene karate sammen med oss i Nordhordland Karateklubb (NHKK).  Vi avholder da det vi kaller for «åpent hus» med informasjon og påmelding.  Dette er som regel rundt skolestart i januar og i august.  Opplysninger om tid og sted blir publisert her på våre websider og på våre Facebook sider: www.facebook.com/NordhordlandKarateklubb

Vi har dyktige trenere med mange års erfaring og vi kan love deg et veldig godt klubbmiljø med en sosial og leken, men samtidig disiplinert måte å trene på. Trener du med oss vil du komme i bedre form, lære selvforsvar, bli sterkere og smidigere, styrke din selvtillit, oppleve mestring, få nye venner og ha det gøy. Det er heller ikke så mange idretter man kan trene sammen med barna eller med far og mor

Alle barn, ungdommer og voksne fra og med 8 år er hjertelig velkommen. Mange av barna og ungdommene har også foreldre som trener sammen med oss. Vi har utøvere fra 8 til 65 år. Du møter opp i vanlig treningstøy og nybegynnere kan trene gratis og uforpliktende med oss i 3 uker for å se om de liker karate trening.

Vi trener i Nordhordlandshallen i Knarvik og treningstider for nybegynnere er :

  • Tirsdager kl. 18.00 – 19.00 – Alle nybegynnere.
  • Torsdager kl. 18.00 – 19.00 – Nybegynnere fra og med 13 år.

Etter hvert som man oppnår nye grader i vår stilart som er Goju-Kai vil også barn under 13 år trene 2 dager i uken (tirsdag og torsdag).  Dette tar typisk 1-2 år.

Mer informasjon om treningstider finner du her https://gojukai.no/om-oss/treningstider/

Ønsker man å fortsette å trene karate med oss må treningsavgiften som nevnt under betales. Treningsavgiften for første halvåret/ semesteret er kr. 1.200,- for alle nybegynnere. Da er drakt, belte og jakkemerke inkludert i prisen.

Beløpet skal betales til: Nordhordland Karateklubb, kontonr. 3632 50 78922

For å få utlevert drakt, belte og jakkemerke tar du med bekreftelse på betaling av medlemsavgiften og viser til en av trenerne som deler ut utstyr.  Drakt og belte blir utdelt på faste dager som blir opplyst om på trening og eller våre Facebook sider. www.facebook.com/NordhordlandKarateklubb Jakkemerke skal sys på venstre side av drakten i brysthøyde.

Etter første halvår/ semester betaler man kr. 175,- pr. mnd. For familiemedlem nr. 2 er prisen kr. 125,- pr. mnd. og for familiemedlem nr. 3, 4, etc er prisen kr. 75,- pr medlem pr. mnd. Medlemsavgiften kan endres av klubben på årsmøte.

Husk å gi beskjed og påfør innmeldingsskjema dersom man har rett på familierabatt.

Medlemsavgiften er beregnet utfra 12 mnd. trening.  Etter første halvår/ semester er det 1. måned oppsigelse, som gjelder fra den siste dag i måneden. Det betyr at det er den måneden man sier opp + ut kommende måned oppsigelsestid som gjelder.

For at oppsigelsen skal være gyldig må man sende mail til: I denne mailen må man oppgi fullt navn samt fødselsdato på utøveren som skal slutte. Det er også fint om du gir beskjed til din trener at du skal slutte.

Treningsavgiften går bl.a. til leie av lokaler, tilslutning til andre organisasjoner, bl.a. Norsk Kampsportforbund, Norsk Idrettsforbund, All Scandinavian Goju-kai Karate-do Association (I.K.G.A.) etc. Gjennom Norges Idrettsforbund og Norges Kampsortforbund er utøverne forsikret mot eventuelle skader under trening.

Ønsker du å trene med oss, ber vi deg om å fylle ut Innmeldingsskjema NHKK og ta med på trening.

For mer info om priser, trening etc ber vi deg lese Praktisk informasjon til alle utøvere i NHKK

Vi kan også kontaktes på

Velkommen på trening hos oss i NHKK.