Oppstart nybegynnere som vil trene Karate.

Tirsdag 29. august og tirsdag 5. september blir det “åpent hus“ med informasjon og påmelding for nybegynnere som vil trene Karate sammen med oss i Nordhordland karateklubb.

Fra kl. 17.30 er vi tilstede og første trening er i gang fra kl.18.00 til kl. 19:00 i Nordhordlandshallen i Knarvik.

Alle barn og voksne fra 8 år og oppover er hjertelig velkommen. Mange av barna har foreldre som også trener sammen med oss. Du møter opp i vanlig treningstøy, og prøver selvsagt helt gratis de første gangene. Ønsker du å fortsette med karate koster det kr. 1.100,- ut året inkludert karatedrakt og belte. Deretter koster det kr. 175 pr. mnd. for medlemskap på min 6 mnd. For familiemedlem nr. 2 er prisen kr. 125,- pr. mnd. og for familiemedlem nr. 3, 4 etc er prisen kr. 75,- pr medlem pr. mnd.

Vi trener tirsdager og torsdager i Nordhordlandshallen i Knarvik fra kl. 18.00 til kl. 19.00. Nybegynnere fra og med 8 år til og med 12 år trener bare på tirsdager.

Vi har dyktige trenere med mange års erfaring, gradert fra grønt til sort belte 4.dan. Vi kan love deg et veldig godt klubbmiljø med en sosial og leken, men samtidig disiplinert måte å trene på. Det er heller ikke så mange andre idretter du kan trene sammen med barna eller far/mor. Håper vi sees på trening.

Vel møtt.